avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cand se depune bilantul la SRL-D?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cand se depune bilantul la SRL-D?

Buna ziua!
Am infiintat un SRL-D in iunie 2015.Precizez ca nu am avut nici un fel activitate.Cand trebuie sa depun bilantul (daca trebuie).

Alte discuții în legătură

Depunere eronată a declarației s 1046 la srl cu activitate ContSters465230 ContSters465230 Buna ziua . Doresc să știu cum se mai poate îndrepta situația în care pentru un srl înființat în iunie 2015 și activ încă de atunci s-a depus eronat ... (vezi toată discuția)
Obligatii srl cu activitate suspendata si regim derogatoriu adavidoviciu adavidoviciu Daca un SRL are activitatea suspendata temporar si are regim derogatoriu privind depunerea declaratiilor fiscale este obligata sau nu sa depuna bilantul ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de avertizare mariusrizea mariusrizea Buna ziua. Va rog a ma ajuta cu o rezolvare in cazul mai jos precizat. In 11.2007 am infiintat un SRL care nici pana in prezent nu a avut activitate. ... (vezi toată discuția)