Buna ziua . Doresc să știu cum se mai poate îndrepta situația în care pentru un srl înființat în iunie 2015 și activ încă de atunci s-a depus eronat de către contabila in 2016 o declarație de inactivitate (S1046) pentru anul 2015 in loc de bilanț , in 2017 depunandu-se bilanțul pentru 2016 însă nici o declarație rectificativa cu privire la depunerea in mod greșit a declarației S1046 pt 2015 (unde ar fi trebuit depus bilanț). Menționez că actele au stat la contabila și am constatat aceste nereguli recent când i-am cerut actele în vederea încheierii colaborării . Știu că erorile se pot corecta in anul următor celui în care s-au produs erorile însă au trecut 2 ani și ceva de atunci ... acum fiind în 2018 urmând a se depune bilanțul pe 2017 . Se mai poate face ceva ? Care ar fi pașii ? Ce sancțiuni risc ?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.