avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratii obligatorii SRL-D
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratii obligatorii SRL-D

Buna,

Am o firma infiintata in aprilie 2015 care nu are angajati si nu realizeaza venituri. Am depus trimestrial declaratia 100 si acum aflu ca trebuia depusa si o declaratie anuala. Imi poate spune cineva cum se numeste acel formular? Mai sunt alte declaratii obligatorii in afara de acestea doua?
Cel mai recent răspuns: oanaa11 , utilizator 11:17, 19 Octombrie 2016
Anual (pentru anul precedent) se depune bilantul. Mai e si d394 b (pentru cei neinregistrati ca platitori de tva) numai cu facturile de la achizitii de marfa sau servicii pentru ca vanzari cu aveti.
Nu am facturi, nu am achizitionat nimic. Firma e infiintata doar cu numele. In rest nu are nici o activitate inregistrata. Ce bilant pot depune in cazul acesta, il depun pe 0? Declaratia 394b mai trebuie depusa in cazul acesta?
Da, ambele. Fiind primul an, in 2015 ati avut macar documente (chiar si facturi) de la infiintarea firmei. Cautati-le. Iar despre bilant, se depune. Deci contactati un contabil membru ceccar care vi-l va completa si semna si sa-l depuneti foarte urgent.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2016
george-neagu, moderator
Se depune declaratia de inactivitate, S1046. O gasiti aici:
[ link extern ]

D392b nu se depune pe zero.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2016
Iulian MANEA, Contabil
Am apelat la un contabil si exact acea declaratie de inactivitate o va depune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in inactivitate Victor_Onofrei Victor_Onofrei Buna ziua, Am o firma in inactivitate de la infiintare (dec. 2013). 1. Legat de declararea situatiilor financiare, am fost informat gresit de un contabil ... (vezi toată discuția)
Depunere eronată a declarației s 1046 la srl cu activitate ContSters465230 ContSters465230 Buna ziua . Doresc să știu cum se mai poate îndrepta situația în care pentru un srl înființat în iunie 2015 și activ încă de atunci s-a depus eronat ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite filipbusuioc filipbusuioc buna seara.va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate,am depus actele pt infiintarea unui SRL si nu stiu care vor fi taxele si impozitele ce vor trebui ... (vezi toată discuția)