avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata factura peste 5000lei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata factura peste 5000lei

Buna ziua. Sunt administrator al unei intr. individuale si am facut o plata mai mare de 5000 lei catre un furnizor depunând banii la banca in contul acestuia.Contabila mea spune ca nu este corect, se considera tot plata cu numerar si ar fi trebuit sa depun banii in contul meu dupa care sa fac un ordin de plata . Am procedat gresit?
Cel mai recent răspuns: angcris , utilizator 19:34, 21 Decembrie 2015
Nu ati procedat gresit
legea 70/2015:

Art. 5. - Plafoanele-limită prevăzute de prezentul capitol nu se aplică de către persoanele prevăzute la art. 1 alin. (1), pentru următoarele operaţiuni:

a) depunerea de numerar în conturile deschise la instituţiile de credit sau la instituţiile care prestează servicii de plată şi care sunt autorizate de Banca Naţională a României, inclusiv în automatele de încasări în numerar;

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 70/2015 baloghjoe baloghjoe Buna ziua. Imi puteti spune ca in cazul Banciilor este aplicabil acesta plafoare. Deci daca Banca poate sa-i elibereze in numerar un credit de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Plafonare plati baloghjoe baloghjoe Buna ziua, Doresc sa intreb in cazul in care o Banca elibereaza (plateste) in numerar un credit luat de catre o persoana fizica (cel care solicita creditul-ex ... (vezi toată discuția)
Plafonare plata baloghjoe baloghjoe Buna ziua, Doresc sa intreb in cazul in care o Banca elibereaza (plateste) in numerar un credit luat de catre o persoana fizica (cel care solicita creditul-ex ... (vezi toată discuția)