Buna ziua.cum 5 ani in urma, avand calitatea de acuzat intr-un proces penal, politistul sub acoperire a dat o declaratie prin video conferinta ( acesta era in camera de langa si i au fost schimbata amprenta vocala si bruiata imaginea dansului) , in timpul declaratiei politistul spunea ca nu ne-a vazut niciodata n viata lui ca nu ne cunoaste bla bla , doar ca a auzit de la alte peroane ca noi am fii facut x fapta..judecatorul de caz pur si simplu nu vroia sa mentioneze in delcartaa care i o dicta grefierei exact aspectele care ma ajutau pe mine in acel proces, cu toate ca avocata mea insista , judecatoarea tot timpl oclea acele aspecte.va rog frumos sa ma indrumati cum pot lua inregistraea de la acea sedinta de judecata?trebuie sa fac doar o cerere la judecatoria respectiva, tre sa fac o plangere penla acontra instantei, sau ce anume trebuie sa fac pentru a obtine acea inregistrare care ma va ajuta la revizuirea cauzei..stiu ca nu este simplu , pentru ca se merge pe ideea ca nu isi fac rau unul altuia, dar banuiesc ca trebuie sa fie o modalitate ca sa pon intra in posesia acelei inregistrari.