avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere pentru cd ul cu inregistrarea sedintei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere pentru cd ul cu inregistrarea sedintei de judecata

Buna ziua.cum 5 ani in urma, avand calitatea de acuzat intr-un proces penal, politistul sub acoperire a dat o declaratie prin video conferinta ( acesta era in camera de langa si i au fost schimbata amprenta vocala si bruiata imaginea dansului) , in timpul declaratiei politistul spunea ca nu ne-a vazut niciodata n viata lui ca nu ne cunoaste bla bla , doar ca a auzit de la alte peroane ca noi am fii facut x fapta..judecatorul de caz pur si simplu nu vroia sa mentioneze in delcartaa care i o dicta grefierei exact aspectele care ma ajutau pe mine in acel proces, cu toate ca avocata mea insista , judecatoarea tot timpl oclea acele aspecte.va rog frumos sa ma indrumati cum pot lua inregistraea de la acea sedinta de judecata?trebuie sa fac doar o cerere la judecatoria respectiva, tre sa fac o plangere penla acontra instantei, sau ce anume trebuie sa fac pentru a obtine acea inregistrare care ma va ajuta la revizuirea cauzei..stiu ca nu este simplu , pentru ca se merge pe ideea ca nu isi fac rau unul altuia, dar banuiesc ca trebuie sa fie o modalitate ca sa pon intra in posesia acelei inregistrari.

Alte discuții în legătură

Cautat/cercetat pentru un presupus furt deceoare deceoare Buna ziua! Locuiesc in strainatate din 2013. Acum 4 luni se prezinta la usa cumnatei mele din bucuresti unde eu am avut viza de flotant pe bucuresti pana in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu politistii comunitari - contestare de amenda CristinaSuciu CristinaSuciu Buna Ziua! Astazi de dimineata am luat amenda pt ca am fumat in statia de tramvai si politistului i s-a parut ca am aruncat mucul de la tigara pe jos. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Minor filmat urcându-se pe o mașină de către o camera video montată în complex de locuințe: are dreptul asociația de proprietari să dea imaginile posesorului mașinii? timofteandreius timofteandreius Bună seara. Pe scurt piticul meu a fost filmat de o camera video instalata în complexul de locuințe de vizavi când s-a urcat pe o mașină după o ... (vezi toată discuția)