avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Autorizatii de functionare birou productie publicitara
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Autorizatii de functionare birou productie publicitara

Buna ziua,

as dori sa stiu si eu ce acte sau autorizatii am nevoie pentru a-mi desfasura activitatea intr-un mod correct fara sa fiu sanctionata in vreun fel.
Mentionez faptul ca voi desfasura o activitate de productie publicitara, cod 7311, care nu implica executia de obiecte, este mai mult vb de design.
Munca se va desfasura dintr-un spatiu de birou.
Va multumesc frumos pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 12:40, 26 Decembrie 2015
Pentru firma dvs. nu aveti nevoie de autorizatii: ssm, psi-su, mediu, sanatate, sanitar-veterinara.
Locatia unde este biroul dvs. are nevoie de aviz psi-su in functie de numarul de persoane existente la un moment dat in cladire. La nivelul locatiei, proprietarul trebuie sa aiba organizata activitatea de prevenire si stingere a incendiilor.
Activitatea dvs. trebuie sa fie luata in evidenta la primarie si la ANAF.
Care este forma de organizare a intreprinderii dumneavoastra (Societate cu Raspundere Limitata -SRL, Intreprindere Individuala, etc).? Aveti sau veti avea salariati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere scoala si studio de machiaj alexandraleu alexandraleu Buna ziua, Avem o firma infiintata in anul 2013, in domeniul constructiilor, pe care dorim sa o transformam intr-o scoala si studio de machiaj / coafor. ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie revizia anuala a stingatoarelor? Kapy Kapy Am auzit de la cineva ca este obligatorie revizia anuala a stingatoarelor. Este adevarat? Chiar daca ai sau nu angajati? (vezi toată discuția)
Autorizatie/aviz isu cata_tom cata_tom Buna ziua, pentru un spatiu in chirie(o camera), spatiu pentru birou, in care se desfasoara activitatea de web-design si programare web, este nevoie de ... (vezi toată discuția)