avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale lmpozit apartament inchiriat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

lmpozit apartament inchiriat

Va rog sa ma ajutati, vreau sa stiu daca trebuie sa fac evaluare la apartamente inchiriate astfel:

1-Un ap.inchiriat este mixt nerezidential si rezidential. Corpul C1 nu are inchiriate=curte si 2 boxe pivnita. Corpul C2 nu este inchiriat. Chirias SRL,cu sediul social,domiciliul fiscal in alta localitate, inregistrat Reg. Comert,plateste TVA, are CIF, obiect contract=birou.
2-Al doilea caz, apartament nu are inchiriate pivnia,garaj,curte. Contract=birouri.Chirias cu sediul la alta adresa, nu e inregistrat la Reg. Comert,persoana juridica fara scop patrimonial,nu plateste TVA,are CUI(CIF), contract =birou.
3-Al treilea caz nu are inchiriate pivnia,garaj,curte. Contract =cabinet psihologie, PFA,,sediul profesional si domiciliul fiscal in ala localitate,nu plateste TVA,nu este inregistrat la REG. COMERT.

Toti chiriasii isi platesc utilitatile=apa,lumin,gaz.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Reevaluarea cladirilor cu destinație mixtă, este obligatorie? colceriumari-bv colceriumari-bv Bună ziua! Dețin o cladire în proprietate , iar aceasta este folosită atât în scop rezidențial cât și nerezidențial - destinație mixtă. Menționez ... (vezi toată discuția)
Noul cod fiscal/impozite si taxe locale mtr090035 mtr090035 Buna ziua, sunt persoana fizica,detin un apartament pe care l-am inchiriat unei firme cu destinatie punct de lucru-salon de ingrijire/cosmetica ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediu fiscal si apartament inchiriat. ce impozit pe imobil se plateste in 2016? pam79 pam79 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in aplicarea anumitor prevederi din noul cod fiscal cu privire la un PFA. Situatia in cauza: PFA cu: - sediu fiscal ... (vezi toată discuția)