avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare Proprietate!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare Proprietate!

Buna-ziua! Daca am cumparat o proprietate de la o persoana care avea procura de vanzare a acelui imobil, dar se constata ca acel individ a obtinut in mod ilegal acel act si este cercetat, eu ce pot pati? Mi se poate pune sechestru pe imobil?

Alte discuții în legătură

Procura notariala cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa stiu daca este valabila si legala o procura notariala prin care o persoana este imputernicita sa vanda un imobil inclusiv sie insasi. Va ... (vezi toată discuția)
Probleme cu locuinta lupascumihaela lupascumihaela Buna ziua, Doresc o lamurire la urmatoarea speta: - un imobil este vandut din proprietatea unei familii unei persoane( tatal sau mama unuia dintre cei ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta unui "urmarit penal" gratyela gratyela Buna ziua...pentru inceput rog admin.daca nu am postat bine subiectul sa il \"mute\"...multumesc....si acum relatez pe scurt...... Doi pensionari,vand un bun ... (vezi toată discuția)