avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda lipsa rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda lipsa rovinieta

am platit rovinieta dar sa gresit o cifra a nr auto in loc de b 49 uif sa gresit b 59 uif si am primit amenda..va rog sa imi spuneti ce sa fac/...
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:37, 24 Decembrie 2015
Puteti formula plangere contraventionala impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia, la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
ynocentta a scris:
(...) la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

Nu aceasta este instanţa competentă. Plângerea se introduce la judecătoria pe raza căreia domiciliază sau îşi are sediul contravenientul (art. 10 ind. 1 din O.G. nr. 15/2002).
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta pentru masina vanduta georgeionica georgeionica daca am vandut masina si e radiata doar fiscal iar la 4 luni de la incheierea contractului noul proprietar a luat amenda pentru rovinieta trebuie sa o platesc ... (vezi toată discuția)
Notificare fisc - lipsa rovinieta masina vanduta adina_miu adina_miu Buna ziua, Anul trecut in octombrie 2013 am vandut o masina, am facut toate actele necesare la circa financiara. La 2 luni mi-am cumparat alta masina, la ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovigneta pe persoana juridica stoica.florik@gmail.com stoica.florik@gmail.com Buna seara! Acum o saptamana ne-a venit o amenda de rovigneta pe autocamion si vrem sa ii facem contestatie, problema este ca nu stim ce documente se depun si ... (vezi toată discuția)