avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa furt

Salut.....recunnosc am gresit.am fost prins cand incercam sa ies la casa de marcat cu bunuri sustrase in valoare de 150 lei la kaufland..a venit politia am fost dus la sectie ..toate demersurile.din cate am inteles ma incadrez la tentativa de furt .nu am atencedente nimic nici macar amenda de ratb.cel care a intocmit dosarul a zis ca nu i chiar asa grav si urmeasa sa aflu in viitor daca si ce iese din asta. VA IMPLOR spuneti mi la ce sa ma astept !!!
Cel mai recent răspuns: Fl0r1n , utilizator 12:15, 24 Decembrie 2015
In stadiul in care va aflati, ati putea incerca sa va impacati cu persoana vatamata. Mai este posibil sa obtineti si o renuntare la urmarirea penala, daca procurorul va aprecia ca fapta este de o gravitate redusa si nu prezinta interes public urmarirea acesteia. Este deocamdata devreme pentru a anticipa eventualele solutii ale unei instante.
nu cred ca se pune problema de " impacare" dir magazinului doar a fotografiat produsele.m am oferit sa platesc contravaloarea...aveti idee in cat timp voi primi un plic ceva?? .va multumesc pt. raspuns
Ce va pot sugera este sa asteptati. Daca va fi sa inceapa urmarirea penala impotriva dvs., veti fi anuntat si chemat la audiere.
Au fost restituite bunurile sustrase ?
da.

Alte discuții în legătură

Citat în calitate de suspect Adrian568 Adrian568 După cum am mai spus! Am fost citat in calitate de suspect. Îmi poate spune cineva ce înseamnă 222/P/2018? Despre ce articol este vorba sau etc.... Sa ... (vezi toată discuția)
Bună, am mare nevoie de câteva sfaturi sau răspunsuri sunt ... Roberta02 Roberta02 Bună, am mare nevoie de câteva sfaturi sau răspunsuri Sunt extrem de panicată si nu stiu ce anume se poate întâmpla în cazul meu. Pe data de ... (vezi toată discuția)
Furt magazin raiv raiv Buna ziua, Am o intrebare...Nu mai au importanta motivele, insa in luna august 2016 a, furat o jucarie dintr un magazin Kaufland. Am fost retinut de cei de ... (vezi toată discuția)