avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibil litigiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibil litigiu comercial

Buna seara. Ma confrunt cu o problema si am nevoie de un sfat. Sunt producator agricol, iar in anul 2015 am recoltat, printre altele, si samanta de lucerna. Dupa recoltare, i-am dat o cantitate de cca. 500 kg unei persoane, urmand ca ea sa mi-o plateasca la o data ulterioara. Din pacate, pana in prezent, nu am primit niciun ban, fapt pentru care am mers la acea persoana sa imi inapoieze samanta, lucru pe care l-a refuzat. Intentionez sa il dau in judecata, avand in vedere ca valoarea samantei este de aprox. 10000 lei. Intrebarea este ce sanse as avea si care ar fi temeiul legal. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ciprian_st , utilizator 20:23, 26 Decembrie 2015
Depinde pe ce va bazați la judecata.
Ce dovezi aveți?
am martori care au fost prezenti la incheierea tranzactiei (verbale, din pacate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila plata arenda in bani si natura cu retinerea impozit la sursa Kolea41 Kolea41 buna seara , rog un exemplu de inregistrare contabila a operatiunilor ce deriva din plata arendei- in special in natura- cu stabilirea si retinerea impozitului ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - refuz recoltare probe biologice m_vasi25 m_vasi25 Salutari ! Nu stiu cat este de tarziu sau nu, dar sper ca anumite sfaturi sau informatii primite aici sa ma ajute. Acum 2 luni aprox. am fost implicat ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, Caut un Expert contabil care sa faca expertiza uni Raport de contabilitate pe anul trecut 2013 privind arenda unui teren agricol.Va multumesc! (vezi toată discuția)