avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anexa 11 ( 26 la normele metodologice) SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anexa 11 ( 26 la normele metodologice) SOMAJ

Nu au vrut sa-mi primeasca dosarul de somaj deoarece pe ultima luna lucrata( decembrie 2015 - s-a incheiat CIM pe data de 23 dec 2015)nu am avut trecut calculul acela in tabelul din anexa 11( DOAR PENTRU ULTIMA LUNA NU AM AVUT ACEL CALCUL PT CA NU SE PUTEA0; CEI DE LA FIRMA MI-AU ZIS CA NU AU CUM SA-MI TREACA SI ACEASTA LUNA DEOARECE ABIA IN IANUARIE 2016 AU CALCULUL. eu in situatia asta ce fac.?...pierd si vechime si banuti...m-am plimbat si pe drum(STAU IN BUCURESTI DAR DOMICILIUL E IN PLOIESTI) ...din cauza ca cei de la ajofm prahova sunt prea exigenti. EU CRED CA TREBUIA SA-MI PRIMEASCA DOSARUL...CE TREBUIE SA MAI ASTEPT PANA LUNA VIITOARE.?...DE CE SA PIERD EU VECHIME, BANI? DACA NU SE POATE ELIBERA ACEL CALCUL INTR-UN TIMP SCURT, EU CRED CA NU AU PROCEDAT CORECT. EU PIERDEAM NU STATUL
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2015
mnmnmn, utilizator
Cel mai recent răspuns: mnmnmn , utilizator 19:16, 28 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina si somajul GOLDANGEL GOLDANGEL sunt insarcinata in 6 luni si urmeaza sa fiu data in somaj in urma restructurarii postului.vreau sa stiu daca ma afecteaza la cartea de munca ,in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil ralu9 ralu9 Buna ziua. Eu am nascut pe 03.09.2016. Mi s-a calculat indemnizatia de crestere copil initial luand in calcul veniturile net primite in urmatoarele luni: sept ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil din somaj RamonaS82 RamonaS82 Buna seara, Va rog din suflet sa ma ajutati sa inteleg cum se calculeaza indemnizatia pentru CIC in urmatorul caz: - pana in decembrie 2015 am avut ctr ... (vezi toată discuția)