avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contract APA NOVA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract APA NOVA

Buna ziua, in 2010 s-a bagat apa si canal pe strada. pentru racordare am platit la acea vreme taxele. De atunci pana in prezent, desi dadusem toate documentele pt contract, nu avenit sa imi monteze contoar/ ceas. Prin martie 2015 cineva de la apa nova ne-a contactat sa ne intrebe de contract, a zis ca verifica daca mai trebuie documente la dosar si nu a mai revenit. Au venit si au montat contoar in Decembrie si invoca faptul ca s-a modificat legea 50/1991 si ca trebuia sa iau eu nu stiu ce autorizatii pt racordare si montare ceas si ca or sa imi factureze 150mc (adica vreo 1050 ron) ca "daune". Le-am zis sa imi factureze servciul de montare ceas sau in fine sa scrie pe factura ce au facut nu 150 mc si nu vor. Mie mi se pare ilegal. Ma ameninta ca daca mergeam eu sa iau toate autorizatiile si aprobarile ma costa mai mult. E in regula? E legal ce fac? Cum pot proba ca nu au venit sa imi monteze ceas timp de 5 ani si ca e vina lor si nu a mea. Cica au mai incercat si alti proprietari sa ii dea in judecata si nu au avut succes... Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Diferenta mc apa degetel2013 degetel2013 buna ziua in blocul in care locuiesc pretul apei in fiecare luna (7, 8, 9 ron/mc ) este mai mare decat cel de la compania de apa (6.95 ron /mc) De exemplu ... (vezi toată discuția)
Pierderi apa rece....... dumutaadrianred dumutaadrianred Buna. In cazul in care ai un ceas care contorizeaza consumul de apa rece, de ce trebuie achitat si pierderile care sunt scrise de asociatia de proprietari? Si ... (vezi toată discuția)
Suspiciune de consum de apă rece incorect declarat. ce măsuri legale se pot lua, ținând cont că în apartament locuiește un chiriaș? anechitei anechitei Buna ziua.In data de 20 06 2017 veneam cu intrebarea referitoare la despagubiri provocate prin inundare de catre vecinul de la etajul superor.Atunci am ... (vezi toată discuția)