Am o masina luata din Germania, cu o garantie extinsa de 1 an. La service in Romania s-a constatat o defectiune la caseta de directie si mi-au facut o proforma pentru caseta de directie si manopera. Am cerut sa se faca pe garantia respectiva si m-au refuzat. Am luat legatura cu cei din Germania, acestia le-au cerut sa i-a legatura cu reprezentanta pe Romania. Dupa patru verificari in service, fara a primi un raspuns de la reprezentanta, service-ul a programat masina pentru inlocuirea casetei de directie avand ok-ul de la reprezentanta pe Romania, iar manopera sa o achite firma din Germania la care am garantia suplimentara pe un an. Dupa reparatie service-ul s-a razgandit si mi-a facturat manopera, pe motiv ca nu au contract cu cei din Germania, desi acestia au dat un nr. de accept pentru manopera. Ca sa-mi scot masina din service am achitat aceasta suma. Vreau sa va intreb, e posibil sa se inlocuiasca caseta de directie in garantie, de catre reprezentanta, iar manopera si suruburile sa fie facturate catre client? Mentionez ca masina este pe persoana juridica.