avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Garantie autoturism pe firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Garantie autoturism pe firma

Am o masina luata din Germania, cu o garantie extinsa de 1 an. La service in Romania s-a constatat o defectiune la caseta de directie si mi-au facut o proforma pentru caseta de directie si manopera. Am cerut sa se faca pe garantia respectiva si m-au refuzat. Am luat legatura cu cei din Germania, acestia le-au cerut sa i-a legatura cu reprezentanta pe Romania. Dupa patru verificari in service, fara a primi un raspuns de la reprezentanta, service-ul a programat masina pentru inlocuirea casetei de directie avand ok-ul de la reprezentanta pe Romania, iar manopera sa o achite firma din Germania la care am garantia suplimentara pe un an. Dupa reparatie service-ul s-a razgandit si mi-a facturat manopera, pe motiv ca nu au contract cu cei din Germania, desi acestia au dat un nr. de accept pentru manopera. Ca sa-mi scot masina din service am achitat aceasta suma. Vreau sa va intreb, e posibil sa se inlocuiasca caseta de directie in garantie, de catre reprezentanta, iar manopera si suruburile sa fie facturate catre client? Mentionez ca masina este pe persoana juridica.
Ultima modificare: Marți, 29 Decembrie 2015
luoana, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme garantie piese auto valentinm1972 valentinm1972 buna seara,in urma cu aproximativ un an de zile am cumparat o caseta de directie pentru autoturismul propriu,caseta a fost montata in service autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un service auto să înlocuiască, pe o mașină dusă la reparat, caseta de direcție cu una provenită din dezmembrări? saadeddine saadeddine Este legal ca un service auto sa inlocuiasca o caseta de directie pe o masina cu o alta achizitionata din dezmembrari? Am dus o masina la reparat. Acestia ... (vezi toată discuția)
Cine plateste devizul .... urgent ! catalin_85 catalin_85 Buna ziua ... ma flu intr-o dilema .... posed o dacie 1310 din 97 care a fost accidentata intr-un accident de catre o doamna cu asigurare la [editat - ... (vezi toată discuția)