avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar Penal pentru Alcoolemie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar Penal pentru Alcoolemie

Buna ziua , Am o nelamurire in urma cu 10 luni ma prins baut 0.45 in aer si in sange 1 mi-au facut dosar , in urma cu o luna am fost la parchet stiind ca dosarul se afla acolo, am facut cerere sa aflu in ce stadiu se afla dosarul si astazi am primit acasa raspunsul precum ca dosarul meu se afla in lucru la I.P.J Ilfov Serviciul Rutier. De ce se afla acolo ? Va rog cineva daca ma poate ajuta.
Ultima modificare: Marți, 29 Decembrie 2015
cristian1702, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristian1702 , utilizator 13:32, 18 Ianuarie 2016
Deoarece politia se ocupa cu cercetarea cazului, dupa ce o sa finalizeze cercetarea, o sa il inainteze Parchetului cu propunerea corespunzatoare.
Acum 4 luni Cand am fost la ilfov la cercetari mi-au spus ca il vor trimite cu NUP catre parchet
Nu l-au trimis probabil, oricum cred ca ati inteles gresit, NUP nu se mai dispune, poate renuntare la urmarire penala.
Este aproape un an si nu l-au trimis la parchet cum e posibil asa ceva..
Se intampla frecvent, mergeti si verificati stadiul cercetarilor la politie.

Alte discuții în legătură

Accident si consum de alcool dinumarius68 dinumarius68 Buna ziua ! cat dureaza ca procurorul sa-mi dea decizia , daca verdictul de la politest a plecat cu ``NUP``, mentionez ca are cateva luni bune..am facut ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea sa ma ancheteze doua parchete deodata? cheffovidiu cheffovidiu Buna ziua, am si eu o nelamurire....exista posibilitatea sa ma ancheteze 2 parchete de-odata adica unu civil si unul al MapN? asta fiind faptul ca lucrez in ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru conducerea cu numere rosii expirate PGabriel PGabriel Salut, am si eu o problema si mai multe intrebari, pe data de 18-03-2016 m-am dus la RAR cu masina dar aveam numerele rosii expirate si am fost oprit de catre ... (vezi toată discuția)