avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident si consum de alcool
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident si consum de alcool

Buna ziua ! cat dureaza ca procurorul sa-mi dea decizia , daca verdictul de la politest a plecat cu ``NUP``, mentionez ca are cateva luni bune..am facut accident baut la volan, fara victime. Avocatul meu mi-a spus sa astept, ca a facut cerere pentru decizie si restituirea permisului.
Cel mai recent răspuns: dinumarius68 , utilizator 10:01, 16 Octombrie 2014
Procurorul nu se prea grabeste.
Poate si sa infirme NUP-ul.
Ar fi bine sa stati cuminte si sa asteptati.
Nu se mai dispune NUP potrivit legislatiei actuale, daca organul de cercetare penala a propus NUP, s-a intamplat inainte de 1.02.2014, in aceasta situatie solutia procurorului poate fi clasarea, dar nu ati furnizat suficiente informati pentru a presupune ca asta va fi solutia, din descriere nu pare ceva chiar simplu.
Accidentul s-a intamplat pe data de 21.08.2013 si din cate am inteles NUP a fost trimis inainte de 01.02.2014 de catre politest. Mai dureaza mult ? Va multumesc pentru raspunsuri !
Mergeti la registratura Parchetului sa va interesati de dosar.
Da, ar fi bine sa mearga avocatul dvs. ca sa se informeze si eventual sa depuna si o cerere in functie de circumstante.
Pot exista mai multe variante.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcoolemie cristian1702 cristian1702 Buna ziua , Am o nelamurire in urma cu 10 luni ma prins baut 0.45 in aer si in sange 1 mi-au facut dosar , in urma cu o luna am fost la parchet stiind ca ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Madalin BCM Madalin BCM Salutare! Am o mare problema și încă nu am găsit un răspuns...pe data de 18.04.2019 mi s-a făcut proces verbal pentru conducerea autovehicului cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal RazvanStefan RazvanStefan Buna ziua, in data de 14.12.2013 am fost prins cu nr rosii expirate am fost am dat o declaratie, dupa care in data de 27.01.2014 am fost chemat la politie sa ... (vezi toată discuția)