avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am luat o persoana la ocazie si am fost oprit in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am luat o persoana la ocazie si am fost oprit in trafic. Posibile sanctiuni

va salut, de curand am fost oprit in trafic pt ca am luat o persoana la ocazie, mi sa luat datele personale,mentionez ca nu mi,sa dat amenda sau altceva,la ce ma pot astepta ,si daca pot mai lua pers la ocazie?cu respect
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:27, 2 Ianuarie 2016
Legea nr. 129/2015 pentru modificarea si completarea Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 396 din 5 iunie
Conform noii legi, transportul in regim de taxi si transportul in regim de inchiriere se realizeaza numai de catre transportatorii autorizati care detin autorizatii taxi valabile
Este interzis transportul public contra-cost de persoane, cu un autoturism, fara a detine, dupa caz, autorizatie taxi valabila sau copie conforma valabila.
Persoanele fizice sau juridice care efectueaza, in mod repetat, transport public contra-cost de persoane sau de marfuri, fara sa respecte noile dispozitii pot fi sanctionate cu amenzi cuprinse intre 1.000 si 5.000 de lei.
Pe viitor,pentru a indeparta situatii neplacute sau amenzi,respectati noile dispozitii
Puteți lua pe cine doriți în mașină dvs, ideea e sa nu ii luați bani pt asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea placutelor deinmtriculare adelina96 adelina96 deci pe data de 15 ac mi sa retinut placutele provizori ptr infractiunea de a transporta 3 vecini la oras.eu va intreb se poate retine placutele valabile ptr ... (vezi toată discuția)
Firma de taxi - soferi fara carte de munca Albert Kurtyan Albert Kurtyan Firma de taxi nu mai doreste sa ii angajeze pe soferi cu CIM, ci doreste sa incheie un contract cu PFA-urile detinute de aceste persoane. Eu spun ca nu se ... (vezi toată discuția)
Bună seara. Știe cineva sa ma lămurească cu câte ore trebuie ... Maxxrall Maxxrall Bună seara. Știe cineva sa ma lămurească cu câte ore trebuie sa ma angajez și dacă trebuie sa ma angajez ca manager taxi, la firma mea, dacă eu sunt ... (vezi toată discuția)