avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre intrebare

Va rog frumos sa-mi raspundeti la intrebarea care am scris-o pe acest forum, acum cateva zile. Vreau sa depun demisia la unitate si doresc sa stiu ce alternative am, daca prin tot felul de subterfugii, refuza sa inregistreze raportul de demisie (sau amana inregistrarea), cunosc legea stiu ca sunt obligati sa inregistreze cererea, dar doresc o alternativa - doar daca o sa fie nevoie.
Unde as mai putea depune raportul de demisie (cu drept de pensie), daca ...

Multumesc

Nota: Daca se poate un raspuns cat mai repede, eu o sa depun ... pe data de 04.01.2016
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 31 Decembrie 2015
Vi s-a raspuns in acel topic :
www.avocatnet.ro/content/for...

p.s.
Nu mai deschideti alte topicuri legate de aceeasi problema. In acest sens, acest topic se va inchide, urmand a posta eventualele nelamuri si a vedea raspunsurile primite in topicul deschis initial.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean strain cristipaun4 cristipaun4 Se poate obtine autorizatia de angajare pentru cetatean strain (non-UE) in conditiile in care doresc sa il angajez intr-o activitate pe care o am prevazuta cu ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca in timpul preavizului RAMIVA84 RAMIVA84 am si eu o nelamurire: sora mea este in perioada de preaviz.maine este ultima zi dar nu se poate prezenta pentru ca trebuie sa mearga la un interviu pentru un ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore lucrate sambata si duminica pusu pusu Pentru orele lucrate sambata si duminica intr-o institutie publica ( considerate repaus saptamanal) cate ore se acorda recuperare? Se acorda un numar dublu ... (vezi toată discuția)