avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce drepturi are un pensionar cu dosar de handicap?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce drepturi are un pensionar cu dosar de handicap?

In luna aprilie 2015, am suferit o interventie chirurgicala, fiindu-mi scos un rinichi din cauza unei tumori. Mi-am facut dosar de handicap, dar autoritatile au raspuns ca nu am nici un drept in acest sens. Ma intrebam - chiar nu am nici un drept ( si nu ma refer la o suma de bani ) Sunt pensionar
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 04:23, 3 Ianuarie 2016
Buna dimineata! Din pacate nici tumorile neoperate nu se incadreaza intr-un grad de handicap. Dumneavoastra v-ati operat, asa ca nu va incadrati pe aceasta boala. Poate aveti alta problema medicala care sa va indreptateasca a primi un certificat de handicap.
Exclus tumori operate, se considera ca v-ati vindecat.
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2016
tarkan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap sau pensie de invaliditate pentru pensionar cu cancer ? Alin Zlatescu Alin Zlatescu Buna ziua, mama mea este deja pensionata pe caz de boala, nerevizuibil. Acum doi ani a fost depistat faptul ca are cancer, a suferit si doua interventii ... (vezi toată discuția)
Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)
Daca am un singur rinichi pot beneficia de indemnizatie de handicap? cristiciobanu cristiciobanu Buna ziua. As dori sa stiu daca pot sa-mi fac dosar pt indemnizatia de handicapat daca am un singur rinichi. Rinichiul mi-a fost scos in urma unei tumori care ... (vezi toată discuția)