avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Diferenta de plata pentru taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Diferenta de plata pentru taxa poluare

Buna ziua! Doresc sa achizitionez un Volkswagen care a fost adus din Germania si inmatriculat in RO ca si "autoutilitara N1" (taxa de poluare a fost in jur de 200 euro), ulterior fiind reomologat la RAR ca si "autoturism M1". Intrebarea mea este daca la inmatriculare mi se va cere sa platesc diferenta de taxa dintre autoutilitara N1 si autoturism M1 (aproximativ 1500 euro) ?

Alte discuții în legătură

Taxa poluare auto - nu vreau sa o achit vidoqc vidoqc Am cumparat in 2009 un VW T5 in Germania si l-am inmatriculat pe numele meu acolo. Platesc taxe, impozite si asigurari in Germania. Doresc sa il inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap delysid delysid Dupa cum spune OUG 9/2013: Art. 3. (1) Timbrul se aplică pentru autovehiculele din categoriile M1, M2, M3 şi N1, N2, N3, astfel cum sunt acestea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism achizitionat din sua gabyy. gabyy. am achizitionat un autorism inmatriculat in sua.dar acest autoturism l-am achizitionat din romania de la proprietar si nu stiu cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)