avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Vouchere de vacanta

Daca o firma privata acorda prima de vacanta in valoare de 1000Ron. si vrea sa acorde vouchere de vacanta care sa acopere ca si suma in valoare ca si prima de vacanta(adica 1000Ron-33%taxe la stat raman67%angajat)cit poate acorda angajatorul in vouchere ca suma sa nu aiba cheltuieli suplimentare stiind ca angajatorul are facilitatea de ascadea aceasta suma din venitul impozitat la profit.
Ex.In loc de 1000Ron sa acorde vouchere in valoare de 1500RonB-)

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta in mediul privat adutzu01 adutzu01 Buna ziua, Puteti sa imi spuneti daca in domeniul privat, angajatorul hotaraste sa acorde acest beneficiu angajatilor sai trebuie sa: 1. Sa acorde tuturor ... (vezi toată discuția)
Legat de prima de vacanta olden olden legat de prima de vacanta e suficienta deciza administrator sau trebuie modificat si regulamentul intern ? [b]suma maxima e de 1050 leix 6 salarii, adica 6300 ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta si cheltuieli de transport pentru salariati ASL ASL Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele doua intrebari: 1)care este regimul fiscal al voucherelor de vacanta? sunt sau nu sunt deductibile fiscal? 2) in ce ... (vezi toată discuția)