avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune gratuita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune gratuita

Conf.H.G.nr 294/2015 aparut in Monitorul Oficial partea1 nr 309 din 6 mai ,pot depune actele pentru succesiunea gratuita a parintilor mei decedati in urma cu 20 ani?
Cel mai recent răspuns: ContSters377091 , utilizator 10:42, 3 Ianuarie 2016
Bună ziua!

Potrivit art. 9 din Legea nr. 7/1996, puteți beneficia de această gratuitate dacă imobilele care le-au aparținut părinților Dvs. se află în localitățile în care:
1. activitățile de înregistrare sistematică se află în derulare;
2. activitățile de înregistrare sistematică au fost finalizate iar certificatul de moștenitor va fi eliberat până la împlinirea unui termen de 2 ani de la data finalizării.

Localitățile incluse în Programul național sunt indicate pe următoarea pagină Web: [ link extern ] > .

Dacă localitatea cu princina nu a fost încă inclusă, va trebui să așteptați până când acest lucru se va întâmpla.

La mulți ani și toate cele bune!
Nu gasesc lista localitatilor incluse in programul de inregistrare sistematica . Multumesc pentru raspunsul anterior.
Buna ziua!

Postez din nou adresa paginii Web care vă interesează: [ link extern ]

La mulți ani și toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire hg nr. 294/2015, dezbateri de succesiune gratuite? Swamera Swamera Buna ziua, imi puteti spune va rog (mai pe intelesul tuturor) care sunt gratuitatile la care se face referire in Hotararea de Guvern nr.294/2015 privind ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit solaru solaru Vreau sa vand un apartament, si trebuie facut cadastru pentru inscrierea in cartea funciara a imobilului. Prin HG nr. 294/2015 am inteles ca se face ... (vezi toată discuția)
Lntabulare casa daniela.ilea daniela.ilea Am o casa nou construita si doresc sa o intabulez .Am inteles ca a aparut un act normativ publicat in Monitorul Oficial din 6 mai 2015 in urma careia sa vor ... (vezi toată discuția)