avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Posibilitate mutare dosar la alta instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Posibilitate mutare dosar la alta instanta

Buna seara!In cateva minute as vrea sa va prezint cazul meu, de fapt scriu in numele fratelui meu:acum 3 ani a avut o relatie "pasagera" din care a rezultat un copil, fiind anuntat la8 luni de sarcina.Fiind amenintat de fam ei este obligat sa dea o declaratie notariala prin care el este trecut ca tata si asigurandu-i ca nu va merge in instanta.Pe scurt:este dat in judecata, el nu a stiut si ea acastigat procesul.El face recurs , cerand testul ADN,si proba cu martori, si pierde spunandui-se ca proba cu martori nu se ia in considerare.Deschide din nou, la care avocata ei "ii transmite" ca el nu va castiga niciodata ca are ea grija, cere testu ADN si i se spune ca este exclus, dar daca acum nu a cerut proba cu martori nu are ce sa-i faca.Intrebarea mea este: ce poate face,el vrea doar testu ADN,pentru ca i s-a transmisca la Focsani nu va castiga niciodata, si nici la alta judecatorie nu va putea pleca cu dosarul.Mai are vreo sansa?Va multumesc,o seara buna!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:48, 5 Ianuarie 2016
De ce e exclus testul ADN?
testul ADN este exclus pentru"ca asa vrea instanta si avocat ei" care a asigurat-o ca el nu va castiga niciodata in Focsani si nici nu va putea pleca cu dosarul la alta instanta.
Eu cred ca doar intimideaza, nu pot crede ca e chiar asa corupta justitia incat sa se faca ilegalitati la acest nivel.
Asa am crezut si noi, ca nu se poate o astfel de coruptie dar......se poate!Intrebarea mea este:ce se mai poate face, pentru ca el nu vrea decat sa i se dea dreptul de a face testul ADN,drept care ii este incalcat!
Mergeti in apel si apoi recurs, adica urmati caile legale, coruptia nu poate merge la toate caile de atac.

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii ContSters143942 ContSters143942 Am un bebelus de doua luni pe care tatal nu vrea sa il recunoasca pentru ca este casatorit.Am fost sfatuita sa introduc o actiune in instanta si sa cer ... (vezi toată discuția)
Paternitate,test adn. Ioana04 Ioana04 Buna seara.Am o fetita de 5 luni,este trecuta pe numele meu,pentru ca tatal ei,nu a venit sa o recunoasca,am rupt legatura,si s-a trezit acuma deodata dupa ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii Anare Anare Copil in afară căsătoriei tatal recunoaste copilul iar la doi ani cere testu adn si adierea numelui de tată din certificat nastere Precizez ca noi ... (vezi toată discuția)