Buna seara!In cateva minute as vrea sa va prezint cazul meu, de fapt scriu in numele fratelui meu:acum 3 ani a avut o relatie "pasagera" din care a rezultat un copil, fiind anuntat la8 luni de sarcina.Fiind amenintat de fam ei este obligat sa dea o declaratie notariala prin care el este trecut ca tata si asigurandu-i ca nu va merge in instanta.Pe scurt:este dat in judecata, el nu a stiut si ea acastigat procesul.El face recurs , cerand testul ADN,si proba cu martori, si pierde spunandui-se ca proba cu martori nu se ia in considerare.Deschide din nou, la care avocata ei "ii transmite" ca el nu va castiga niciodata ca are ea grija, cere testu ADN si i se spune ca este exclus, dar daca acum nu a cerut proba cu martori nu are ce sa-i faca.Intrebarea mea este: ce poate face,el vrea doar testu ADN,pentru ca i s-a transmisca la Focsani nu va castiga niciodata, si nici la alta judecatorie nu va putea pleca cu dosarul.Mai are vreo sansa?Va multumesc,o seara buna!
testul ADN este exclus pentru"ca asa vrea instanta si avocat ei" care a asigurat-o ca el nu va castiga niciodata in Focsani si nici nu va putea pleca cu dosarul la alta instanta.
Asa am crezut si noi, ca nu se poate o astfel de coruptie dar......se poate!Intrebarea mea este:ce se mai poate face, pentru ca el nu vrea decat sa i se dea dreptul de a face testul ADN,drept care ii este incalcat!
Tagada paternitatii
Anare
Copil in afară căsătoriei tatal recunoaste copilul iar la doi ani cere testu adn si adierea numelui de tată din certificat nastere
Precizez ca noi ... (vezi toată discuția)