avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilirea paternitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilirea paternitatii

Am un bebelus de doua luni pe care tatal nu vrea sa il recunoasca pentru ca este casatorit.Am fost sfatuita sa introduc o actiune in instanta si sa cer stramutarea cauzei in alt oras deoarece tatal este avocat, iar sotia lui este prim procuror la parchet.Am inteles ca procesul poate fi stramutat orunde in tara si as vrea sa stiu daca va trebui sa merg cu copilul acolo pt analize sau se pot face undeva mai aproape.Daca nu imi permit testul ADN, celelalte expertize sunt suficiente?Sau se poate trece direct la testul ADN ca sa nu mai platesc toate expertizele?O alta problema ar fi faptul ca eu nu am martori care sa ne fi vazut impreuna, ci doar persoane care stiau de la mine ca aveam o relatie si o prietena pe care el a sunat-o si a amenintat-o dupa ce eu i-am trimis un sms de pe telefonul ei.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 01:41, 4 Mai 2010
din cate stiu timp de 1 an poti cere testu adn,si te poti judeca oriunde daca ai un motiv ok si instanta da acceptu
Intrucat este o ora tarzie ma rezum la a va recomanda sa dati click pe acest link unde veti gasi informatii deosebit de utile spetei dvs.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate omatcons omatcons Am un copil care are 21 de ani. Baiatul a avut o relatie in urma cu circa un an dupa care relatia lor s/a racit. In urma cu o luna am primit un SMS de la ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate laura_elena laura_elena buna ziua, am si eu o intrebare. sunt din cta si ma paste un proces de paternitate c fostul prieten. Va rog sa ma informati si pe mine unde se face acest test ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate / pensie alimentara situatia este urmatoarea> astept un bb. tatal biologic, fostul prieten, nu vrea sa recunoasca copilul. nu stiu cum se procedeaza. la momentul nasterii ... (vezi toată discuția)