avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate

buna ziua, am si eu o intrebare. sunt din cta si ma paste un proces de paternitate c fostul prieten. Va rog sa ma informati si pe mine unde se face acest test de paternitate? in cta sau la mina minovici in buc? alegerea centrului este cumva la latitudinea instantei? as putea evita ca acest test sa aiba loc? nu vrea sa aibe vreo legatura (nici materiala nici de alta natura) cu copilul meu. Va multumesc
daca instanta aproba aceasta proba este obligatorie efectuarea testului de paternitate. Testul se face la mina minovici
cum pot face ca instanta sa nu aprobe? el intre timp s=a casatorit si pe toata perioada sarcinii m=a hartuit, jignit ...am ca dovada emailurile si sms-urile lui. sunt acceptate ca probe in instanta in dovedirea caracterului sau?
pentru testul de paternitate, NU.
Nu are de ce sa actioneze in instanta,cat isi poate recunoaste copilul la notar sau starea civila
el vrea test de paternitate si eu nu sunt de acord cu el. deci nu poate face acest lucru decat actionandu-ma in instanta. copilul este declarat la starea civila si in dreptul tatalul este liniuta. Pt ca nu si-a dorit copilul si pe perioada sarcinii nu a facut decat sa ma jigneasca si hartuiasca as vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate ca sa nu aiba vreodata vreo legatura (legala) cu copilul

Alte discuții în legătură

Test de paternitate angelynaa angelynaa Buna ziua Am inteles ca testul de paternitate facut pana in varsta de un an a copilului se face gratuit. Daca este asa cum se procedeaza? Se depune cerere ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gafton gafton cum pot determina tatal la plata pensiei alimentare si incepand de cand?mentionez ca nu suntem casatoriti, sunt insarcinata in doua luni, iar el neaga ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Proces pentru paternitate florian_alexandru florian_alexandru Buna ziua. In cateva cuvinte as dori sa prezint cazul meu:am un copil de aproape 2 ani provenit dint-o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Barbatul care ... (vezi toată discuția)