in data de15 04 2015 am fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare pentru infractiune art.336 alin 1de judecatoria tg.carbunesti intr-un dosar itocmit de un politist de ordine publica folosindu-se de falsuri si punad doua persoane martori asistenti acstia nefiind in realitate (declaratile lor la judecatorie se contrajic si nici nu au fost vazute de mine sau de prsoana care ma insotea ce trebuie sa fac ca adevarul sa se afle.si ca astfel de fapte sa nu se mai itample)
Depuneti plangere penala la parchet pe numele celor 2 martori si demonstrati ca au mintit.
Daca obtineti hotarare prin care sa fie acuzati de marturie mincinoasa, puteti cere revizuirea hotararii dvs pe art. 336 motivat ca hotararea a fost fundamentata pe depozitia martorilor mincinosi.
Puteti formula plangere penala ptr.infractiunea de marturie mincinoasa prevazuta si pedepsita de art.273 NCP, daca aveti probe si sunt intrunite elementele constitutive ale acestei infractiuni.
In cursul urmaririi penale sau procedurii in camera preliminara ati contestat respectivele declaratii? Ce relevanta au declaratiile respective asupra situatiei de fapt?
da am depus pangere la parchet inpotriva politistului cu probe constand in inscrisuri si inregistrari audio din care reieseau caci aceste persoane nu au fost 'chiardeclaratile lor sunt contradictorii dar rezolutia a fost de nencepere a urmariri penale
multumesc decllaratiile lor sunt contradictorii .am martor si inregistrari audio care nu au fost luate in seama de procurorul de caz si nici de judecatorie
Plingere penala
leusan
pentru a face plingere penala unui martor mincinos intr-o cauza civila cum se socoteste timpul inauntru caruia se poate depune plingere?
1 - Zile lucratoare ... (vezi toată discuția)