avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand pot da din nou de permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand pot da din nou de permis?

In urma unor prostioare de ale mele am condus sub influenta alcoolului in stare avansata mi sa intocmit dosar penal am fost judecat am primit 1 an si 4 luni suspendare, munca neremunerata 60 zile la un colegiu si control judiciar....
Intrebarea mea este dupa cat timp pot da din nou de permis si ce s.a intamplat cu permisul in hotarare nu scrie nimic despre asta..
Iar intrebarea nr 2 Pot parasi tara pe un termen mai lung ? si ce trebuie sa fac
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Conducere în ue cu permis declarat pierdut în timp ce permisul valabil era reținut pentru conducere sub influența alcoolului. ce se poate întâmpla? Tuty1983 Tuty1983 Daca am permisul luat in romania pentru conducere sub influenta alcoolului cu inceperea urmaririi penale care nu s a definitivat si am condus intr o tara din ... (vezi toată discuția)
Cât poate dura un proces penal pentru accident și alcool la volan? Deac Andrei Deac Andrei Bună seara ! Am și eu o problemă. Acum 5 zile pe data de 22.10.2017 am făcut accident acrosând trei mașini parcate din care au rezultat doar pagube ... (vezi toată discuția)
Bună seara . mi-a fost suspendat permisul pentru conducerea ... OCHO OCHO Bună seara . Mi-a fost suspendat permisul pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului pe toată durata procesului in 2019 și nu l-am ... (vezi toată discuția)