avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata cas dupa modificarea codului fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata cas dupa modificarea codului fiscal

Sunt PFA dar si pensionar.
As vrea sa stiu daca potrivit noului cod fiscal trebuie sa platesc si CAS in afara de impozit pe profit si CASS, pe care le plateam pana acum
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:06, 5 Ianuarie 2016
Nu veti plati cas pentru pfa pensionar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din drepturi de autor velia velia Buna ziua, Trebuie sa calculez venituri din drepturi de autor pentru doua cazuri diferite si anume: pentru un pensionar si pentru un angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Srl fara angajati - ce taxe plateste asociatul unic? raduma raduma Vreau sa-mi deschid o firma (SRL). Nu am nevoie de angajati pt ca lucrez eu singur. 1. In cazul in care SRLul nu are angajati, doar 1 asociat unic (eu), ... (vezi toată discuția)
Taxe pfa pentru pensionari 1970_Viorel 1970_Viorel Sunt pensionar si as dorii să îmi înființez un PFA în sistem real de impozitare având ca obiect de activitate lucrări de instalații sanitare și ... (vezi toată discuția)