Buna ziua, in aprilie 2015 am nascut am stat in concediu medical cele 126 de zile dupa care 2 luni in crestere copi. Din Noiembrie 2015 m-am reintors la serviciu . Problema este ca sunt din nou insarcinata in 5 luni , ce-a de-a doua sarcina va fii tratata ca si prima? Adica, voi avea dreptul la concediu de maternitate , si crestere copil ? Multumesc
Buna nasterea celui de-al doilea copil, pot beneficia de cei 600 de lei ce se dau pentru nasterea celui de-al doilea copil? Am inteles ca se face o adresa de mana . Aveti idee cum se acorda ? Multumesc
1. Daca in timp ce sunteti in CCC1 veti naste un alt copil veti intra in CCC2 imediat ce se termina CCC1.
2. - Pe perioada de cand se naste al doilea copil si pna veti intra in CCC2 veti mai primi, pe langa indemnizatia pentru CCC1, inca 600 lei.
- Aceasta suma se solicita prin cerere la Primarie anexand o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil.
3. Dar dvs. ati reluat activitatea, deci nu mai sunteti in CCC1, si nu puteti cumula salariul cu cei 600 lei.