avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere ridicare sechestru asigurator ANAF.
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere ridicare sechestru asigurator ANAF.

Buna seara , am si eu o problema . In urma unei datorii catre ANAF si o amenta ITM a facut obiectul sechestrului si notare in cartea funciara. Intre timp am achitat suma datorata si ma contestat amenda transformandu-se dintr-o suma de bani in advertisment , hotararea fiind definitiva . Ce pot sa fac pentru a ridica sechestrul si in cartea funciara sa nu mai fie sechestrul ? Va multumesc ! astept raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2016
Laurentiu00, utilizator

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara - inscrieri neradiate in urma unei hotarari judecatoresti irevocabile. Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu un raspuns. Este vorba de o hotarare de partaj intre soti prin care se sisteaza starea de codevalmasie. Actiunea ... (vezi toată discuția)
Sechestru anaf nykol2575 nykol2575 Buna seara! Ma puteti ajuta cu o opinie in urmatoarea speta: o persoana juridica are sechestru pus de Anaf pt neplata datorii BS. O banca a aprobat o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa cumpar un apartament .doamna care vinde este ... ARORUA ARORUA Buna ziua. Vreau sa cumpar un apartament .Doamna care vinde este in alta tara si a lasat imputernicire altei persoane. Apartamentul a fost achizitionat cu ... (vezi toată discuția)