avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatia privind tergiversarea procesului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatia privind tergiversarea procesului

buna dimineata.as vrea sa stiu daca o parte din proces i se pune in vedere de catre instanta indeplinirea unui anumit act de procedura si anume introducerea mostenitorilor in cauza pentru a putea fi citati,iar partea vine in instanta cu un certificat eliberat de camera notarilor publici precum ca succesiunea celui decedat al carei succesor ar fi trebuit sa se prezinte in instanta,nu se afla pe rolul nici unui notariat mentionez ca partea avea calitatea de reclamant in proces iar succesorul calitatea de parat .mai arat ca am tinut legatura telefonica cu partea reclamanta de la inregistrarea decesului a carei calitate am preluat-o,iar certificatul de deces in baza caruia a obtinut certificatul la cerere il l-am dat personal. Intrebarea mea este urmatoarea daca la 2 ani si 4 luni de la suspendarea de drept a judecatii in baza art.243 singurul demers al partii reclamante afost depunerea acestui certificat mai sus aratat si depunerea unor cererii privind mentinerea motivelor de suspendare a procesului.chiar si dupa depunerea de catre parat a unui set de inscrisuride acte de stare civila plus un testament si o declaratie notariala de acceptare a mostenirii pot invoca in instanta prevederile art,522 n c p c dar perimarea? va multumesc.

Alte discuții în legătură

Perimarea petre_marian petre_marian buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea.Daca actul de procedura facut pentru intreruperea cursului perimarii nu este util continuarii judecarii procesului ... (vezi toată discuția)
Prescrierea generala petre_marian petre_marian buna dimineata.as vrea sa stiu daca am initiat o actiune in justitie a .carei cauza instanta a dispus rejudecarea,probabil din lipsa de probe,nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Noul cod civil petre_marian petre_marian buna seara.daca o actiune de apel este declarata la 25 03 2013 iar noul cod civil a intrat in vigoare la 15 02 2013 cu acesta modificandu-se unele termene de ... (vezi toată discuția)