avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare student in timpul facultatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare student in timpul facultatii

Buna ziua!
Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Pot angaja la firma un student la CIG,care este in primul an de facultate.Daca da,poate sa fie contabil(sa tina contabilitatea firmei).

Alte discuții în legătură

Rezolvare probleme de contabilitate studcig03 studcig03 1. Se cumpara un utilaj in rate in suma de 15 000 lei , dobanda 1000 lei, avans prmit 3000 lei, tva 24% 2. Se cumpara materiale de la un neplatitor de tva in ... (vezi toată discuția)
Ajutor program contabil gianina stanescu gianina stanescu buna ziua, sunt angajata de curand la o firma de transport, avand ca responsabilitate introducerea datelor in calculator. as vrea sa cresc in ochii sefului ... (vezi toată discuția)
Masterat sau expert contabil Renata70 Renata70 Buna ziua, Nu stiu in ce categorie de intrebari ar trebui sa incadrez intrebarea mea. Va rog respectuos sa ma informati daca absolvirea unui masterat de ... (vezi toată discuția)