avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajutor program contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajutor program contabil

buna ziua,
sunt angajata de curand la o firma de transport, avand ca responsabilitate introducerea datelor in calculator. as vrea sa cresc in ochii sefului :"> incercand sa tin si contabilitatea. departamentul contabil este externalizat si nu stiu ce program contabil foloseste. rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu un program gratuit, deocamdata, de contabilitate care ar merge la aceasta activitate de transport.
va multumesc si sa urez sarbatori pascale fericite!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:22, 24 Aprilie 2011
Cel mai bine este sa folositi acelasi program de contabilitate cu cei cu care colaboreaza firma .
Hristos a inviat !

gianina stanescu a scris:
sunt angajata de curand la o firma de transport, avand ca responsabilitate introducerea datelor in calculator. as vrea sa cresc in ochii sefului

Inteleg din ceea ce ati scris ca vreti sa va determinati seful . sa preluati Dvs. tinerea evidentei contabile si sa renunte la firma de contabilitate ?
Daca aveti studii de specialitate ,cred ca nu va fi o problema prin a-i demonstra acestuia ceea ce stiti sa faceti Si nu este nevoie nici sa cresteti in ochii acestuia ,parerea mea . Calitatile si aptitudinea profesionala se demonstreaza in timp, nu fortand lucrurile Este sfatul meu personal .

PS. Voi muta subiectul deschis de Dvs. in sectiunea " Impartasim experiente..." .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Conform legii, din 25.05.2018 intra in vigoare anumite Reguli privind protectaia datelor cu caracter personal. Societatile comerciale ... (vezi toată discuția)
Fisa de post asistent manager daniella1226 daniella1226 va rog daca aveti o fisa de post -asistent manager- pentru -firma de transport international de persoane- (vezi toată discuția)
Externalizarea unui serviciu si protectia salariatilor enticing enticing Buna seara, Sunt interesat de protectia salariatilor avand in vedere ca unitatea la care lucrez doreste externalizarea departamentului din care fac parte. ... (vezi toată discuția)