avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost gasit in masina baut si mi s-a facut dosar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost gasit in masina baut si mi s-a facut dosar penal

salutare! am si eu o problema eram parcat in afara carosabilului cu motoru pornit si pozitiile aprinse un echipaj a oprit langa mine mi-au cerut documentele si mau pus sa suflu in alcoltest mi-a iesit 0,69 si m-au dus la probe unde mi-au facut si dosar penal ce as putea sa fac sa scap dat find faptul ca nu conduceam eram oprit si dormeam
Daca aveti un martor care sa afirme cele spune de dumneavoastra ca nu conduceati ci doar dormeati in masina... e posibil sa castigati ... dar depinde si de locul in care va aflati... trebuie sa va surprinda conducand masina si nu cand dormiti sau stationati!
oricum incercati pentru ca aveti o alcolemie nu foarte mare si puteti obtine o amanare a aplicarii ped. sau o ped. cu suspendare daca va faceti apararile printr-un specialist!
Succes!
~ Conținut șters la cerere ~
nu nu am dat nici o declarative

cand a facut procesul verbal eu nu am vrut sa semnez nimic iar la mentiuni am mentionat ca nu conduceam si ca eram parcat in afara carosabilului



[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nasol...o camera video montata in masina putea fi cel mai bun martor !!!
Daca procurorul e de treaba s-ar putea sa scapi cu NUP (neinceperea urmaririi penale) - suspendarea permisului pe 90 de zile +amenda, daca nu, ajungi in instanta = condamnare cu suspendare (permisul se anuleaza)/amanarea aplicarii pedepsei (permisul nu se anuleaza)/amenda penala (permis anulat).
Astea sunt variantele...
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2016
seat, utilizator
Daca procurorul e de treaba s-ar putea sa scapi cu NUP (neinceperea urmaririi penale)

Nu mai este aceasta prevedere in Noul cod de procedura penala!! Atentie

Alte discuții în legătură

Conducerea unui autovehicul fara permis Ana_M9 Ana_M9 Buna ziua Am urmatoarea speta: 1. Inculapata denumita\"x\" in varsta de 24 de ani a condus un autovehicul-ul fara permis de conducere a unei prietene ... (vezi toată discuția)
Posibila ridicare abuziva permis ACManuela ACManuela Buna ziua, Eram cu [b]masina oprit inafara carosabilului [/b]din cauza unei explozii la roata. La un moment dat, a venit un echipaj de politie care a oprit ... (vezi toată discuția)
Oprirea luminilor de intalnire, cand autovechiculul este oprit Rușeț Daniel Rușeț Daniel Am o intrebare legata de obligatiile conducatorului auto, atunci cand efectueaza manevra de oprire a autovehiculului pe drumurile publice. Este obligatoriu sa ... (vezi toată discuția)