avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum se calculeaza salariul corect?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum se calculeaza salariul corect?

Sunt asistent social in cadrul unei primarii, si doresc sa ma ajute cineva cu un raspuns concludent, cu privire la salariul de baza.
Mentionez ca incepand cu 1 .10.2015 am beneficiat de o crestere salariala de 12 % in baza unei dispozitii de majorare salar.
Incepand cu 01.12.2015 am beneficiat de o crestere salariala de 25% la salariul de baza din luna septembrie 2015 in baza unei alte dispozitii de majorare.
Intrebarea mea este daca in luna decembrie benefciez de o crestere de 37 %, avand in vedere ca cresterile au fost acordate in baza a doua legi diferite si in baza a doua dispozitii de majorare diferite?
Va rog un raspuns cat mai urgent!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cruela2000 , utilizator 08:13, 7 Ianuarie 2016
Nu, bineinteles ca nu, d-na Cruela.
Puteti va rog sa imi explicati mai detaliat punctul d-voastra de vedere ? Ce se intampla atunci cu prima decizie de majorare cu 12 %.Nu mai are aplicabilitate( in noiembrie si decembrie s-a incasat acea crestere)? Majorarea de 25 % s-a aprobat de guvern in luna decembrie si s-a aplicat la salariul din luna septembrie ! Multumesc anticipat !
Ambele dispozitii trebuie puse in aplicare.
Va multumesc foarte mult!

Imi puteti preciza ce argument sa ii dau juristului de la personal pentru aplicarea ambelor dispozitii?Va rog foarte mult, deoarece s-a refuzat aplicarea dispozitiei de majorare cu 12 %!!!!!! Va multumesc!

[mesaj editat - 1.3 din regulament]

Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
prin cea de-a doua dispozitie nu a fost anulata prima, deci...

Alte discuții în legătură

Calcul salariul de baza in urma majorarilor de 12% si 25% ? frumusica2016 frumusica2016 Doresc sa ma ajute cineva cu un raspuns cat mai complex la urmatoarea speta : Daca in urma majorarii de 12 % , majorare aplicata cu 01.10.2015 la salariul de ... (vezi toată discuția)
Majorare de salariu Handralaura Handralaura Sunt asistent personal angajata la primarie as vrea sa stiu daca se majoreaza salariul meu cu 10% din luna decembrie ? (vezi toată discuția)
Majorare salarii bugetari Corina_Maria_Ivanov Corina_Maria_Ivanov Buna ziua, suntem pusi in urmatoarea situatie in luna august 2015 au fost majorate salariile cu 8% in baza OUG 27/2015 ART. I. Mentionam ca majorarea a fost ... (vezi toată discuția)