Buna ziua.Vreau sa va intreb daca O.U.G.6/2011 ptr.infiintarea si dez. microintreprinderilor de catre debutanti a fost modificata prin Leg.97/2014 si daca mai exista limita de varsta de 35 de ani sau prin debutant se intelege orice om nu a avut deschisa firma niciodata.Eu am 48 de ani si vreau sa-mi deschid S.R.L.-D nu am avut firma niciodata.Va multumesc.
Da, nu mai exista limita de varsta pentru infiintarea unei SRL-D.
Acestea sunt condiile care trebuie indeplinite cumulativ pentru infiintarea unui asemenea tip de societate:
a) persoana fizica majora care are capacitate juridică deplină de exerciţiu;
b)anterior datei înmatriculării societăţii în registrul comerţului nu a mai deţinut şi nu deţine calitatea de acţionar sau asociat al unei întreprinderi constituite în Spaţiul Economic European;
c)înfiinţează pentru prima dată o societate cu răspundere limitată în condiţiile Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale prezentei ordonanţe de urgenţă.
Srl-d
pappa
buna seara ce se intampla sunt actionar la doua firme detin sub 5% si as dori sa stiu daca as putea sa infiintez un srl-d(eu am citit legea si dupa ... (vezi toată discuția)