avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa -incasare dobanda
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa -incasare dobanda

Buna ziua,

Dobanda incasata aferenta depozitului bancar (maxim 20 lei) se trece sau nu in registrul de incasari plati pentru un PFA la norma de venit?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2016
Cocodea, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa - constituire depozit bancar la termen Mih2 Mih2 Buna ziua, Am cateva intrebari cu privire la constituirea unui depozit bancar la termen pentru PFA-uri: 1. Constituirea unui depozit bancar la termen se ... (vezi toată discuția)
Inregistrari in registrul de incasari si plati pfa AnaAnita AnaAnita Alimentarea cardului personal se trece in registrul de incasari si plati PFA? Se inregistreaza constituirea depozitelor, dobanzile la depozite, desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Imprumut titular catre pfa cris_darian cris_darian buna seara, sunt persoana fizica autorizata si pentru desfasurarea activitatii am nevoie de de utilaje ca caror valoare ajunge la 5500 lei. intrebarile mele ... (vezi toată discuția)