avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrari in Registrul de incasari si plati PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrari in Registrul de incasari si plati PFA

Alimentarea cardului personal se trece in registrul de incasari si plati PFA?
Se inregistreaza constituirea depozitelor, dobanzile la depozite, desfiintarea depozitelor din sumele provenite din incasari ale PFA ?
Care este temeiul legal?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:37, 8 Ianuarie 2016
Nu are treaba cu activitatea pfa-ului cardul personal.
E indicat sa va faceti cont bancar pe pfa.
Depozitele bancare deschise direct pe pfa, adica venitul din dobanzi si comisioanele aferente, se trec in rjip. Sa puneti la dosarul cu actele contabile ale pfa si extrasul de cont pe tot anul fiscal.
Eu nu as trece acele detaliate mai sus pentru ca nu aveti cont separat pe pfa si difera atat nivelul dobanzii cat si al comisioanelor pentru pfa si persoane fizice.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati online cu card pfa sonia1978 sonia1978 Sunt PFA traducator. Am cont bancar deschis pe PFA. Doresc sa cumpar online un toner si sa-l platesc cu cardul. Ce voi inregistra in Reg.de Plati si Incasari? ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa smioana smioana Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA in luna ianuarie care are ca obiect de activitate \"Alte transporturi terestre de calatori\". Acum a venit timpul ... (vezi toată discuția)
Pfa - constituire depozit bancar la termen Mih2 Mih2 Buna ziua, Am cateva intrebari cu privire la constituirea unui depozit bancar la termen pentru PFA-uri: 1. Constituirea unui depozit bancar la termen se ... (vezi toată discuția)