avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua am si eu o nelamurire pe certificatul de mostenitor este trecut apartamentul si locul de veci.Antrebarea mea este se poate face separat dezbaterea de mostenire adica numai pentru locul de veci .

Alte discuții în legătură

Buna ziua vin cu o intrebare la dumneavostra daca pe un act de ... valentinmocanu valentinmocanu Buna ziua vin cu o intrebare la dumneavostra daca pe un act de mostenire sant trecute un apartament si locul de veci se poate semana separat la notar numai ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor in legatura cu o succesiune privind un loc de veci Iuli_ana Iuli_ana Buna ziua. Am intrat intr-o situatie cam complicata.Anul acesta ar trebui sa platim concesiunea pentru un loc de veci, care a apartinut bunicului.Cei de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am gasit un act de mostenire in care tatal meu,decedat ... mafinescuingrid mafinescuingrid Buna ziua,am gasit un act de mostenire in care tatal meu,decedat in 2017 si unchiul meu,decedat in 2021, mosteneau de la bunicul meu,decedat in 2005,un ... (vezi toată discuția)