avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie amenda

Buna ziua,
Sotul meu a primit o amenda ptr neacordare de prioritate la trecerea de pietoni.A facut contestatie si nu a fost chemat la nici una din date in care sa studiat dosarul.Am gasit pe internet asta(În baza art. 200 alin. 3 Cod procedură civilă anulează cererea de chemare în judecată pentru neîndeplinirea obligaţiilor privind completarea cererii de chemare în judecată. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare, la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 21.12.2015.).A mers la judecatorie sa ceara o hartie care sa ateste anularea contestatiei si i s-a raspuns sa o astepte acasa.Intrebarea mea este urmatoarea:Cand intra in vigoare anularea contestatiei la data la care s-a pronuntat sau atunci cand primeste hotararea acasa?Cele 30 de zile in care permisul trebuie sa stea la politie incep din momentul hotararii sau din momentul in care primeste hotararea acasa.Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am contestat un proces verbal de amendă și mi-a ... anticlona anticlona Bună ziua! Am contestat un proces verbal de amendă și mi-a fost anulată cererea de judecată condor art. 200 alt 4 dar nu am fost informată cu nici o ... (vezi toată discuția)
Comunicare incheierii ili47 ili47 Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare , Cand primeste ... (vezi toată discuția)
Anuleaza cererea - cu drept de reexaminare lilianateo lilianateo Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat Am luat bani cu imprumut de la o persoana, si am fact act de vanzare-cumparare a casei mele, proprietate., in fata ... (vezi toată discuția)