avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anuleaza cererea - cu drept de reexaminare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anuleaza cererea - cu drept de reexaminare

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Am luat bani cu imprumut de la o persoana, si am fact act de vanzare-cumparare a casei mele, proprietate., in fata notarului
Am primit suma ceruta in fata notarului.
Persoana care m-a imprumutat mi-a deschis proces de evacuare.
Iar hotararea instantei este acesta:
Anulează cererea. Cu drept de cerere de reexaminare pentru reclamant în 15 zile de la data comunicării, cerere care se depune la Judecătoria ....Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi,...
Document: Încheiere finală (dezinvestire)

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:15, 29 Aprilie 2015
Concret care este intrebarea dvs ?
Instanta prin hotararea pronuntata a dispus anularea cererii,respectiv nu a admis cererea reclamantului care a solicitat evacuarea dvs
ma scuzati
am vazut pe net ca mi-a intentat alt proces, pe 31.03.2015 fiind data inregistrarii.(alt nr de dosar ) inca nu am primit citatie. mai poate intenta iarasi proces?
~ Conținut șters la cerere ~
pai si alta instanta poate decide altceva decat prima?
eu pot merge singura sa cer o copi a dosarului nou, sa vad ce acte a depus la noul dosar?
Da, in calitate de parat puteti cere dosarul sa-l studiati.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! imi puteti explica si mie pe intelesul meu ce inseamna ... Anacriss Anacriss Buna ziua! imi puteti explica si mie pe intelesul meu ce inseamna asta, va rog? Complet: C2 civil Cameră de consiliu Tip solutie: Anulează cererea Solutia ... (vezi toată discuția)
Pot reincepe un nou proces? shcgusa shcgusa Pot reincepe un nou proces impotriva unei institutii odata ce primul a fost anulat pe motiv ca nu as fi semnat niste copii pentru a fi in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Incheiere finala dezinvestire.. sau tragere de timp? gabriella222 gabriella222 Buna ziua, As dori va rog frumos, sa am si eu un raspuns la povestea asta Cetateanul A depune la Judecatoria B , o cerere in calitate de reclamant prin ... (vezi toată discuția)