Buna ziua! imi puteti explica si mie pe intelesul meu ce inseamna asta, va rog?
Complet: C2 civil Cameră de consiliu
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 200 alin.4 N.C.Pr.Civ., instanţa dispune anularea cererii formulată de reclamanta ____ Ana Maria în contradictoriu cu pârâtul. ____.Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile, de la comunicare. Pronunţată astăzi, 24.08.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 24.08.2020
Foarte simplu,actiunea reclamantei a fost anulata de catre instanta intr-o procedura administrativa/prealabila procesului ,,procedura prin care instanta a pus în vedere reclamație printr-o adresa, ca in termen de 10 zile sa timbreze,sa depună acte în mai multe exemplare etc.Deoarece reclamanta nu s-a conformat instanta a anulat acțiunea fără a mai intra pe fondul procesului..Reclamanta are posibilitatea sa formuleze și să depună acțiunea din nou respectând solicitările instanței din dosarul anulat.Pt a evita astfel de situații este bine sa apelați la un av.Succes.
Va multumesc! Am un avocat dar nu puteam sa iau legatura cu el. Nu intelegeam despre ce este vorba si am crezut ca e ceva grav. Astazi am reusit sa vorbesc si m-a lamurit. Va mulțumesc inca o data.
Partaj judiciar
MYLYMYLY
BUNA ZIUA. am gasit intampaltor numele meu intru n partaj judiciar ca parat fara a fii anuntata.iar rezultatul fiind posibil de dezbatere succesiune.Tip ... (vezi toată discuția)