avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... partaj judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

partaj judiciar

BUNA ZIUA. am gasit intampaltor numele meu intru n partaj judiciar ca parat fara a fii anuntata.iar rezultatul fiind posibil de dezbatere succesiune.Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de reexaminare se va depune la Judecătoria . Cercetată în cameră de consiliu, pronun?ată prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?ilor prin intermediul grefei instan?ei, azi, 13.08.2020.
Document: Încheiere anulare cerere. va multumesc.ce as putea face..
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
MYLYMYLY, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:50, 25 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
sint parat in acest dosar.
sa inteleg ca reclamantii vor sa dezbata mostenirea fara parat?

Alte discuții în legătură

Autoturism vândut neinmatriculat... cristina1234567 cristina1234567 Bună. Am depus dosar la tribunal pentru autoturism vândut și neinmatriculat de noul proprietar. Citez solutia \"Încheiere Solutia pe scurt: Dispune ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara simonaa1986 simonaa1986 conform hotarari civile nr46/2018 din 11.01.2018 perioada aprilie 2017 ianuarie 2018+cheltuieli de judecata tatal copilor mi-a dat suma de 2.340,00 dar legea ... (vezi toată discuția)
formular lpf buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea ... saly30 saly30 buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea amenzii formularului LPF si nu inteleg foarte bine rezolutia atasez rezolutia mai jos cu ... (vezi toată discuția)