avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plângere contravenţională
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plângere contravenţională

Anulează cererea de chemare în judecată formulată de petentul bereschi andrei în contradictoriu cu intimata POLIŢIA MUNICIPIULUI sibiu, având ca obiect plângere contravenţională. Cu cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sibiu Dată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 25.06.2020.
Document: Încheiere anulare cerere 1093/2020 25.06.2020
Am rugamintea sa ma ajutati ce se poate face in acest caz. adica ce trebuie sa fac eu . Va multumesc.Respecte
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 10:14, 26 Iunie 2020
Instanță v-a trimis o adresa La un moment dat ca in termen de 10 zile sa faceti anumite demersuri,sa timbrati,sa depuneti precizari,sa depuneti acțiunea în mai multe exemplare,sa conformați cu originalul anumite înscrisuri etc.Daca nu ati facut ce v-a pus în vedere instanta acțiunea v-a fost anulată adică nici macar nu v-a mai fost judecată pe fond .Puteti uza de calea de atac cerere de reexaminare dar sansele sunt mici ,depinde ce ati facut sau ce nu ati facut in dosar.Din pacate asa se intampla cand părțile își imaginează că se descurcă singure în instanta...
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am depus o simpla cerere de anularea unui proces verbal de amenda primita de la politie pe vremea starii de urgenta. desii din cate am inteles toate amenzile pot fi anulate in Instantele judecatoresti. probabil copia aceleui PV ste indescufrabi capatul de cerere plangerea impotriva pv este bine redactata.
V-am explicat de ce anume v-a fost anulată acțiunea,pt unul din motivele pe care le-am precizat,trebuia sa timbrati 20 lei,sa depuneti în 2 exemplare acțiunea și actele cu care făceați dovada etc.Nu mai contează ce și cum se anula oricum nu cum ati auzit dvs la tv în acest moment ati pierdut dreptul la contestație.O sa va vina acasa o încheiere în care judecătorul o sa explice de ce a luat această măsură perfect legală.Cautati prin actele primite de la instanta 100%v-a fostbtrimisa o adresa în care instanta va solicita sa faceti ceva...
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Încă sunteți în termenul de reexaminare.
Apelați la un avocat sau documentați-vă corespunzător pentru a vedea ce demersuri mai puteți face pentru a nu fi decăzut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am contestat un proces verbal de amendă și mi-a ... anticlona anticlona Bună ziua! Am contestat un proces verbal de amendă și mi-a fost anulată cererea de judecată condor art. 200 alt 4 dar nu am fost informată cu nici o ... (vezi toată discuția)
Model formulare apel ContSters287513 ContSters287513 Va rog sa ma sprijiniti in formularea unui apel la o sentinta civila. Pe scurt o persoana a fost sanctionata ca nu s-a prezentat la politie desi nu a fost ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare art 200 ContSters159316 ContSters159316 in cazul unei cereri de reexaminare se mai poate acorda un termen pentru probe sau alt motiv? codul de procedura zice ca cererea de reexaminare se judeca cu ... (vezi toată discuția)