avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Actiuni SIF
Discuție deschisă în Bursa de valori

Actiuni SIF

Buna ziua,
am o mare problema si nu stiu cum sa ii dau de capat. Am cumparat prin anii '90 foarte multe cupoane de actiuni ale sif-urilor dar nu cu acte notariale ci doar prin acte de vanzare cumparare la mana. Cum as putea sa imi clarific situatie, intru cat am un nr foarte mare si am investit la momentul respectiv o suma consideraila.
cu stima,
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 15:07, 7 Ianuarie 2016
Sunteti in intarziere cu cca.20 de ani.
Daca mai aveti si acum "cupoane de privatizare" nedepuse, sa stiti ca ele mai au, cel mult, valoare de documente istorice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat actionar Lavey Lavey Buna ziua, Dețin un cupon de acționar cumpărat in 1997 . Acest cupon a fost cumpărat la acea data fara acte notariale , mai exact am plătit și am ... (vezi toată discuția)
Impozit pe actiuni la bvb lemia50 lemia50 Buna seara.Am urmatoarele intrebari. Am un certificat de investitor (din acelea date dupa 1990 la toata lumea) depus la in SIF.Acum vreau sa-l vand la BVB si ... (vezi toată discuția)
Cum se poate scapa de actiunile reziduale la sif-uri? alexstaneci alexstaneci Cum se poate scapa de actiunile reziduale la SIF-uri? Pentru cine nu stie , si a participat la programul de privatizare ( \'95 sau 97 parca) , pentru fiecare ... (vezi toată discuția)