avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Unii ne respecta. Asa ca ne copiaza. Sau ne injura
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Unii ne respecta. Asa ca ne copiaza. Sau ne injura

Sau pretind ca va scriu si contacteaza din partea noastra. E semn ca am ajuns o comunitate respectata.

Asa ca, daca va veti gasi informatiile publicate pe alte siteuri, daca veti primi diferite propuneri de afaceri in numele Avocatnet.ro, daca ..., sa stiti ca noi nu facem astfel de lucruri.

Ieri am aflat ca exista cineva care trimite emailuri de dezabonare in numele nostru. Au reclamat acest lucru mai multi utilizatori, abonati la newsletterele Avocatnet.ro. Noi nu va trimitem mai multe emailuri de dezabonare. Daca ati optat sa va dezabonati, primiti un singur email si atat.

Astazi am aflat de existenta mai multor websiteuri care au copiat cu tupeu datele de contact ale unora dintre consultantii inscrisi in Catalogul Avocatnet.ro. In goana dupa succes, au copiat inclusiv pozele consultantilor, cu chenar cu tot. Pentru ca se poate.

In trecut, am intalnit oameni care incercau sa copieze toate articolele din site. Si sa le puna la ei. Poate nu ne prindem.

Si asa mai departe.

Dragii nostri copiatori / prelucratori,

Succesul nu sta in informatie. Oricat de multa ar fi ea. Avocatnet.ro exista pentru ca oamenii care compun comunitatea interactioneaza intre ei. Exista pentru ca oamenii care compun comunitatea inteleg sa dea cate ceva, in fiecare zi, pentru functionarea buna a acestei comunitati. Faptul ca luati informatie va ajuta o zi, doua. Pana cand o sa intelegeti ca daca tragi la xerox o carte nu inseamna ca ai devenit scriitor. Si nici nu inseamna ca o sa poti scrie o carte noua, inzestrat fiind cu succesul cartii trase la xerox.

Asa ca, va uram mai multa inspiratie. Si mai multa incredere ca, prin fortele voastre, puteti ajunge acolo unde vreti sa ajungeti. Cam asta voiam sa spunem. :((

In rest, toate bune. Ceea ce va dorim si dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 10:32, 2 Septembrie 2009
Puteti sa dati macar un exemplu de astfel de site?! Din simplul motiv ca mi se pare pur si simplu o lipsa totala de corectitudine si mai ales de bun simt!:hammer:
[ link extern ] /

E unul dintre exemple. :)
Alin Popescu a scris:

[ link extern ] /

E unul dintre exemple. :)


Ceea ce mi se pare strigator la cer nu este neaparat ca au fost copiate (desi nici cu acest lucru nu sunt absolut de acord) dar faptul ca datele de contact nu pot fi accesate decat daca te loghezi la acel site este chiar culmea!
Am intrat si am vazut ! Sunt denumiti "COMPANII":magic: ,dar nici unul prezent.:sorry:
:angry::angry::angry:
Mie mi-au pus si poza.

Alte discuții în legătură

Informatii despre o sc in lichidare Alex Chiciu Alex Chiciu Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata un site web? EnErGyZaNt EnErGyZaNt Salut,asa cum vede/ti in titlu as dori informatii cum as putea da in judecata un site web,deoarece am incarcat ceva bani la ei(700 euro) si sunt blocat nu mai ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ela73 ela73 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari ... daca puteti sa imi raspundeti. Situatia este reala, dar voi folosi pentru moment, un exemplu similar. Exista la ... (vezi toată discuția)