avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Unii ne respecta. Asa ca ne copiaza. Sau ne injura
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Unii ne respecta. Asa ca ne copiaza. Sau ne injura

Sau pretind ca va scriu si contacteaza din partea noastra. E semn ca am ajuns o comunitate respectata.

Asa ca, daca va veti gasi informatiile publicate pe alte siteuri, daca veti primi diferite propuneri de afaceri in numele Avocatnet.ro, daca ..., sa stiti ca noi nu facem astfel de lucruri.

Ieri am aflat ca exista cineva care trimite emailuri de dezabonare in numele nostru. Au reclamat acest lucru mai multi utilizatori, abonati la newsletterele Avocatnet.ro. Noi nu va trimitem mai multe emailuri de dezabonare. Daca ati optat sa va dezabonati, primiti un singur email si atat.

Astazi am aflat de existenta mai multor websiteuri care au copiat cu tupeu datele de contact ale unora dintre consultantii inscrisi in Catalogul Avocatnet.ro. In goana dupa succes, au copiat inclusiv pozele consultantilor, cu chenar cu tot. Pentru ca se poate.

In trecut, am intalnit oameni care incercau sa copieze toate articolele din site. Si sa le puna la ei. Poate nu ne prindem.

Si asa mai departe.

Dragii nostri copiatori / prelucratori,

Succesul nu sta in informatie. Oricat de multa ar fi ea. Avocatnet.ro exista pentru ca oamenii care compun comunitatea interactioneaza intre ei. Exista pentru ca oamenii care compun comunitatea inteleg sa dea cate ceva, in fiecare zi, pentru functionarea buna a acestei comunitati. Faptul ca luati informatie va ajuta o zi, doua. Pana cand o sa intelegeti ca daca tragi la xerox o carte nu inseamna ca ai devenit scriitor. Si nici nu inseamna ca o sa poti scrie o carte noua, inzestrat fiind cu succesul cartii trase la xerox.

Asa ca, va uram mai multa inspiratie. Si mai multa incredere ca, prin fortele voastre, puteti ajunge acolo unde vreti sa ajungeti. Cam asta voiam sa spunem. :((

In rest, toate bune. Ceea ce va dorim si dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 10:32, 2 Septembrie 2009
=D>
Spunea cineva intr-un topic ca degeaba organizezi o emisiune tip "Vreau sa fiu miliardar" , identica ca format , prezentare , decor , etc ...daca nu se va numi asa nu va avea acelasi succes!
Cred ca se aplica la situatia de fata.....Cat timp persoanele care intra aici si dau consultanta nu intra pe acel site , automat nu vor avea traficul scontat si nici clienti! Mi se pare firesc! Ignorarea este cea mai buna solutie....B-)
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
nickhost a scris:

romascanu a scris:

:angry::angry::angry:
Mie mi-au pus si poza.

Macar au luat poza corect si nu au trimis paparatii :D, inteleg, sa mai iei un text de ci, unul de colo, dar maine poimaine ne trezim cu site-uri clonate :))
Puteti sa le trimiteti multumirile de rigoare pe :
Domain Name: topfinante.ro
Registrar: Claus Web SRL
Registration Date: 2007-08-30
Nameservers:
ns1.wdp-gazduire.ro
ns2.wdp-gazduire.ro
Domain Status: OK
Domain Holder
SC Total Audit Consulting
SC Total Audit Consulting
B-dul Unirii Nr 72, Bl J2, Sc 3 , Et 3, Ap 61
Bucuresti, Sector 3
030832
Bucuresti, xx, RO
Phone: +40729.097595
Email: liviu.ad@gmail.com

Scuze de detalii : sursa : rotld.ro

===================
Foarte ciudat #-o am sunat ieri la nr de mai sus , si anume 40729.097595 si mi-a raspuns robotu, era un mesaj astfel : Legalnet SRL, buna ziua, pentru moment nu va putem raspunde la telefon va rugam reveniti sau lasati mesaj dupa semnalul sonor si va vom contacta noi ... #-o foarte ciudat, din reflex am inchis telefonul, credeam ca am gresit numarul dar... nu, era corect ... n`am mai sunat dupa aceea insa mi se pare foarte ciudata toata chestia asta :wassat:
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2009
Popescu Gheorghe,
Sunteti sigur ca robotul spunea Legalnet SRL? :) Pentru ca asta ar insemna ca ne copiaza un pic mai mult decat ar trebui.
"Legea a aparut fiindca a aparut inselatoria"-"Inventa lege,inventa fraude"

Intr-o lume nedreapta,acestea pot fi oricand"repercusiunile"notorietatii si ale lucrului bine facut.Exista o singura satisfactie,cea a unei concurente false,cea dintre un pigmeu si un "Guliver",atunci cand" pigmeul" intr-o dorinta enorma de-a fi mare,incearca cu orice pret sa isi alungeasca picioarele si nu observa ca de fapt se rupe.
Totusi trebuiesc intreprinse toate demersurile juridice pentru ca aceasta stare de fapt deranjanta ,dar si dezonoranta pentru plagiator sa inceteze.
Exista aici destule minti lipmpezi,destui profesionisti,care unindu-se intr-un tel comun sa reuseasca pe cale legala sa dovedeasca "manevrele"vadit dolosive.
Gata cu certa, ca ajungem in alte zone. :)
@nickhost: mult succes cu siteul. A beneficiat de putina expunere, dar acum hai sa ne vedem fiecare de ale lui. Ce mi se pare ireal este faptul ca participi la discutia de fata de parca acum ai fi descoperit petnru prima data adresa cu pricina. :acute:

Concluzia mea e simpla. Am imbatranit ca sa-mi mai fac nervi pentru genul asta de situatii.:giggle: Me zen :hugall:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre o sc in lichidare Alex Chiciu Alex Chiciu Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata un site web? EnErGyZaNt EnErGyZaNt Salut,asa cum vede/ti in titlu as dori informatii cum as putea da in judecata un site web,deoarece am incarcat ceva bani la ei(700 euro) si sunt blocat nu mai ... (vezi toată discuția)
Pareri? noul avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu E in premiera. E modul in care intelegem sa va consultam cu privire la viitoarele modificari ale Avocatnet.ro. Va place? Nu va place? Cat mai detaliat ... (vezi toată discuția)