avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Unii ne respecta. Asa ca ne copiaza. Sau ne injura
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Unii ne respecta. Asa ca ne copiaza. Sau ne injura

Sau pretind ca va scriu si contacteaza din partea noastra. E semn ca am ajuns o comunitate respectata.

Asa ca, daca va veti gasi informatiile publicate pe alte siteuri, daca veti primi diferite propuneri de afaceri in numele Avocatnet.ro, daca ..., sa stiti ca noi nu facem astfel de lucruri.

Ieri am aflat ca exista cineva care trimite emailuri de dezabonare in numele nostru. Au reclamat acest lucru mai multi utilizatori, abonati la newsletterele Avocatnet.ro. Noi nu va trimitem mai multe emailuri de dezabonare. Daca ati optat sa va dezabonati, primiti un singur email si atat.

Astazi am aflat de existenta mai multor websiteuri care au copiat cu tupeu datele de contact ale unora dintre consultantii inscrisi in Catalogul Avocatnet.ro. In goana dupa succes, au copiat inclusiv pozele consultantilor, cu chenar cu tot. Pentru ca se poate.

In trecut, am intalnit oameni care incercau sa copieze toate articolele din site. Si sa le puna la ei. Poate nu ne prindem.

Si asa mai departe.

Dragii nostri copiatori / prelucratori,

Succesul nu sta in informatie. Oricat de multa ar fi ea. Avocatnet.ro exista pentru ca oamenii care compun comunitatea interactioneaza intre ei. Exista pentru ca oamenii care compun comunitatea inteleg sa dea cate ceva, in fiecare zi, pentru functionarea buna a acestei comunitati. Faptul ca luati informatie va ajuta o zi, doua. Pana cand o sa intelegeti ca daca tragi la xerox o carte nu inseamna ca ai devenit scriitor. Si nici nu inseamna ca o sa poti scrie o carte noua, inzestrat fiind cu succesul cartii trase la xerox.

Asa ca, va uram mai multa inspiratie. Si mai multa incredere ca, prin fortele voastre, puteti ajunge acolo unde vreti sa ajungeti. Cam asta voiam sa spunem. :((

In rest, toate bune. Ceea ce va dorim si dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 10:32, 2 Septembrie 2009
romascanu a scris:

:angry::angry::angry:
Mie mi-au pus si poza.

Macar au luat poza corect si nu au trimis paparatii :D, inteleg, sa mai iei un text de ci, unul de colo, dar maine poimaine ne trezim cu site-uri clonate :))
Puteti sa le trimiteti multumirile de rigoare pe :
Domain Name: topfinante.ro
Registrar: Claus Web SRL
Registration Date: 2007-08-30
Nameservers:
ns1.wdp-gazduire.ro
ns2.wdp-gazduire.ro
Domain Status: OK
Domain Holder
SC Total Audit Consulting
SC Total Audit Consulting
B-dul Unirii Nr 72, Bl J2, Sc 3 , Et 3, Ap 61
Bucuresti, Sector 3
030832
Bucuresti, xx, RO
Phone: +40729.097595
Email: liviu.ad@gmail.com

Scuze de detalii : sursa : rotld.ro
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2009
Popescu Gheorghe,
Gabriela Pintea a scris:

Doamna, nu stiu de ce va suparati, poza nu e clara deloc! :)
Nici sa copieze nu sunt in stare!

nu au spatiu aferent pentru marimea natural/reala a pozei, si le-au redimensionat, probabil vor sa accesam site-ul pe viitor via iphone :))
mie de ce nu imi fura nimeni poza ? mi-s urat :O
Stiam ca atunci cand copiezi ceva intrebi si autorul (vezi litigii dr. proprietatii intelectuale) iar atunci cand folosesti datele personale ale unei persoane, (pe langa faptul ca trebuie sa fii inregistrat ca operator de date personale), mai ceri si acordul persoanei in cauza, in caz contrar, fiind incidente dispozitii legale civile/penale dupa caz...
Presupunand ca anumitor consultanti li s-a facut publicitate (care in dese cazuri poate aduce mai multe dezavantaje decat avantaje-depinde de context/situatie), si ar trebui sa se simta maguliti, totusi, unde este "respectul"?
A respecta conform dictionarului explicativ al limbii romane inseamna, citat:"1.A simti si a manifesta respect fata de cineva; a stima.2.A nu se abate de la o lege, de la un angajament etc.; a tine seama de..., a nu neglija."
Tatal meu are o vorba de duh :"Nu m-am suparat ca m-ai batut, dar de ce m-ai impins!..."#-o
Daca privim latura pozitiva a acestui incident, comunitatea avocatnet nu poate fi decat mandra!Are confirmarea ca aici sunt "cei mai buni dintre cei buni" iar concurenta genereaza intotdeauna standarde din ce in ce mai greu de atins.
Cei ce au facut acest lucru, ar trebui sa invete sa il faca in mod corect si nu abuziv, nu incalcand toate reglementarile in materie, nu incalcand orice forma de respect, avand in vedere ca vorbim despre un site ce se vrea a fi cu continut juridic:-/
Respectand demnitatea fiecarei persoane, in conditiile in care exista posibilitatea ca oricare din persoanele "preluate abuziv" sa ridice ratingul respectivului site :), aveau mult mai multe sanse sa devina "credibili", sa se dezvolte frumos si sa-si atinga telurile propuse!
Dar cum omul din greseli invata, sa speram ca cei in cauza vor repara "greseala"... altfel, s-ar putea aplica proverbul conform caruia "ulciorul nu merge de multe ori la apa":yes:

P.S. nickhost esti dragut, termina cu complexele de inferioritate...poate apari curand pe coperta anumitor reviste, in postura de VIP:console:
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2009
Iuliana Cermak, Avocat
Nu numai ca nu stiu sa copieze poze, nu stiu sa copieze nici nume :O Eu nu-mi aduc aminte sa existe in Avocatnet vreun consultant Claudiu Lasconi, daramite cu poza lui Claudiu Lascoschi, sau vreun Liivu Bordas!

Parerea mea e ca avem de-a face cu niste oameni atat de mici (in toate sensurile posibile) incat nici macar nu isi dau seama ca isi fac rau singuri. Zau acuma, nu trebuie sa stii nimic special ca sa iti dai seama ca un nume si-un prenume nu fac o "companie". Cel putin nu in sensul comercial al cuvantului. Apoi, sa fim seriosi, datele avocatilor sunt publice pe site-ul baroului asa incat mi se pare stupid sa ai la cativa si forma de organizare iar la altii doar numele.

Mai mult nu mai spun, ca nu cred ca reusesc sa pastrez minimul de decenta...

Alte discuții în legătură

Informatii despre o sc in lichidare Alex Chiciu Alex Chiciu Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata un site web? EnErGyZaNt EnErGyZaNt Salut,asa cum vede/ti in titlu as dori informatii cum as putea da in judecata un site web,deoarece am incarcat ceva bani la ei(700 euro) si sunt blocat nu mai ... (vezi toată discuția)
Pareri? noul avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu E in premiera. E modul in care intelegem sa va consultam cu privire la viitoarele modificari ale Avocatnet.ro. Va place? Nu va place? Cat mai detaliat ... (vezi toată discuția)