avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cofinantare poriecte
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cofinantare poriecte

am urmatoarea speta:
in urma derularii a doua contracte cu fonduri europene un anumit consiliu judetean trebuia sa asigure cofinantare pentru ambele proiecte!
din pacate cj a alocat fonduri doar pentru un proiect! totusi banii alocati pentru acest proiect imi ajung si pentru cel de al doilea!
Intrebare pot folosi banii economisiti de la primul proiect pentru cel de al doilea?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:18, 18 Ianuarie 2016
Doar in conditiile in care unitatea administrativ teritoriala este de acord cu acest lucru. Solicitati initierea unui proiect de hotarare de consiliu judetean in care sa se prevada cofinantarea celui de al doilea proiect, din economiile rezultate din primul proiect.
din pacate cj-ul nu a raspuns solicitarii noastre! si nu stim ce sa facem! nu putem considera tacerea un accord tacit!
Consider ca e prea riscant.
Banuiesc ca ati avut o hotarare de consiliu judetean in care se specifica cofinantare x lei pentru proiectul 1 si cofinantare y lei pentru proiectul 2. Nu puteti sa nu respectati destinatia fondurilor, chiar daca ei nu va raspund la solicitare. Insistati.
exista vre un articol de lege in sensul asta?
Cititi art. 14 si 23 din legea 273/2006 privind finantele publice locale.

Alte discuții în legătură

Asociatii si filiale ZAdrianP ZAdrianP Buna ziua, Speta: Daca o Asociatie deja infiintata (persoana juridica de drept privat) transmite o solicitare unui consiliu judetean (autoritatea ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare asociatie club sportiv laurence laurence buna ziua, as dori sa cunosc daca un consiliu judetean local este obligat sa sponsorizeze un club sportiv si ce legi reglementeaza aceasta sponsorizare. ... (vezi toată discuția)
Finantare activitati sportive, culturale, culte religioase martin77 martin77 In ce conditii se poate sustine o asociatie sportiva, culturala sau biserica de catre o primarie?Este obligatoriu sa se mearga pe prevederile Legii 350/ 2005 ... (vezi toată discuția)