avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Inspector cls I grad profesional principal - schimbare ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Inspector cls I grad profesional principal - schimbare treapta

Sunt inspector cls I grad prof principal din decembrie 2013 platit la treapta de salarizare 3 dupa grilele din oct 2008. Cand voi avea salariul de la treapta I? Stiu ca pot da examen de promovare in dec 2016 ptr promovare in grad. Promovarile se fac din 3 in 3 ani si treapta 3 a gradului din care promovezi in treapta 3 a urmatorului grad? Totusi sunt niste diferente destul de mari pe care le pierzi. Va rog sa-mi raspunda cineva care se confrunta cu un caz asemanator.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Treapta 3 de salarizare duni duni In luna decembrie 2013 am promovat in grad din inspector I grad prof asistent in inspector I grad prof principal dupa concurs am fost incadrata ca salarizare - ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa zedi zedi Functionar public la primarie referent de specialitate clasa 2 grad superior treapta 1, salariu de bază 1035 + 25% vechime ,după examenul de promovare în ... (vezi toată discuția)